Aangenaam...

Hans

De creatieve techneut

Hans Bijloo is de drijvende kracht achter Sterkmerk. Hij benut zijn kennis van IT en bedrijfsvoering en zijn passie voor reclame, om bijzondere projecten te realiseren voor de klanten van sterkmerk.eu. Samen met Jan de Boer wist hij sterkmerk.eu, in korte tijd, uit te bouwen tot een toonaangevend en innoverend reclamebureau. uitvinden, ontdekken, techniek en creatief zijn de sleutel woorden van zijn leven.

Jan

De doelgerichte perfectionist

Jan de Boer gaat door waar anderen stoppen. Door de combinatie van jarenlange ervaring in de marketing en communicatie en zijn carrière in de mensport op wereldtop niveau is er een eigen filosofie/aanpak ontstaan. Hij kent de kracht van woorden en de macht van beelden. Elke dag is hij bezig met de verbale en non-verbale communicatie. In zijn leven als mens en in zijn werk met zijn pony's. Perfectioneren, leren begrijpen, samen groeien is zijn doel.

Yvo

Marketeer en merkenmaker

Yvo van Koppenhagen houdt van merken. Van merken die nog geboren moeten worden, van opgroeiende merken die van koers willen veranderen en van volwassen merken die hun impact willen behouden. Als specialisten in branding kan Yvo merken helpen met merkidentiteit, merkdesign en merkactivatie. Daarbij gaan strategie en een vurige passie voor onderscheidende creativiteit hand in hand.

Daniël

De precieze webdeveloper

Daniël Mulder is van beide, de grafische en interactieve vormgeving, thuis. Daniël houdt zich het liefst bezig met het ontwerpen, opruimen en aanpassen van websites. Naast vormgeven heeft Daniel een oog voor precisie en heeft hij een passie voor eindeloos doortikken op een toetsenbord. Precisie, fanatiek en behulpzaamheid zijn de sleutelwoorden van zijn leven.

Mira

De kunstzinnige vormgever

Mira Taverne blinkt uit in het maken van mooie verzorgde vormgeving. Ieder detail wordt tot in de puntjes door haar uitgewerkt. Ook houdt zij zich bezig met fotografie, social media, en webdesign. Ze wil graag alles leren, zodat zij uiteindelijk complete projecten uit kan voeren en al haar ideeën kan uitvoeren. Creatief, precies en onderzoeken zijn de sleutelwoorden van haar leven.

Monique

De ervaren vormgever

Monique van Kessel is al vele jaren werkzaam in de reclamebranche. Zij heeft ervaring opgedaan bij grote merken maar ook in de bladenbranche. Door haar eigen stijl en haar sterke Intuïtie ontwerpt zij precies wat de klant nodig heeft. Verrassend, sterk, innovatief maar vooral passend bij de klant. creatief, spiritueel en hartelijk zijn de sleutelwoorden van haar leven.

GEGEVENS
Lochemsestraat 7
7396 PJ Terwolde
BTW NL 0844 182117 B01
IBAN NL54 INGB 0009 4738 14
KvK 0808 6898
INFO
+31 (0) 6 1259 1873
+31 (0) 55 - 53 44 283
www.sterkmerk.eu
info@sterkmerk.eu