sterkmerk diensten header beeldmateriaal

Sterke Teksten

Google let tegenwoordig niet alleen meer op de juiste zoekwoorden, maar kijkt ook of deze zoekwoorden goed gebruikt worden en of de zinnen eromheen goed lopen. De gebruiker die naar informatie zoekt, staat op nummer 1. Daarom is het belangrijk dat alle gezochte informatie in de tekst staat en deze makkelijk te begrijpen zijn.

Of het nou gaat om teksten voor een site, webshop, product of blog, Sterkmerk neemt je het schrijfwerk uit handen, en zorgt voor leesbare, persoonlijke content voor jou en je bedrijf!

Sterkmerk teksten laten schrijven

Als er op een vraag gezocht wordt via Google en vervolgens op jouw site geklikt wordt om het antwoord te zoeken, is het belangrijk dat de (be)zoeker alle antwoorden vindt waar deze naar op zoek is. Hoe beter jouw tekst, hoe langer de lezer zijn of haar aandacht erbij kan houden. En hoe vaker en langer de pagina bezocht wordt, hoe hoger jouw site uiteindelijk in de zoekresultaten zal staan!

Natuurlijk snappen wij ook dat een nieuw onderwerp bedenken en hier een stukje over schrijven niet voor iedereen is weggelegd. Zeker als je dit regelmatig zou moeten doen. Wij raden je aan om dit uit te besteden!

Teksten voor sites & social media

Terwijl jij heel goed kan zijn in je vak, betekent dit niet altijd dat het makkelijk is om hier een goedlopend verhaal over te schrijven. Misschien kan je er zelfs heel veel moois over vertellen — maar schrijven blijkt toch andere koek. Vooral als het over je eigen zaken gaan. Om die redenen is het soms dus veel handiger om teksten schrijven uit te besteden aan derden. Of het nou gaat om korte stukken pakkende tekst voor op je website of stukken tekst voor op social media; Sterkmerk zorgt ervoor dat jouw verhaal goed verpakt wordt in een paar pakkende paragrafen.

Blogteksten

Een makkelijke manier om regelmatig relevante teksten toe te voegen aan je site is bijvoorbeeld een blog. Door elke zoveel dagen, elke week, twee weken of elke maand een nieuwe blog te plaatsen ziet Google dat jij actief bezig bent met het actueel houden van jou website.
Wij kunnen ervoor zorgen dat er gestructureerd elke week, 2 weken of elke maand een nieuw stukje tekst klaar staat voor de blog op jouw website!

Waarom blogs op jouw website?

  • Zoekmachineoptimalisatie. Regelmatige nieuwe teksten door middel van blogs zorgen voor nieuwe content. En Google let hier heel erg op. door je website up-to-date en relevant te houden met goede SEO-teksten, komt jouw website hoger te staan in Google.
  • Bouncepercentage / Bounce Rate. Kortom, een bouncepercentage is het percentage van bezoekers dat binnen een korte tijd je website snel weer verlaat. Als jouw teksten niet de juiste informatie en antwoorden geven, zullen lezers al snel afhaken. Hoe sneller ze dit doen, hoe hoger dit het bouncepercentage is. Door pakkende en informatieve teksten te schrijven, hou je dit percentage laag.
  • Persoonlijke toevoeging en bedrijfsvertegenwoordiging. Met middel van blogs kun je je bedrijf goed vertegenwoordigen. De lezer kan beide een kijkje nemen binnen het bedrijf, en begrijpen waar deze voor staat. Ook geeft dit een meer persoonlijke draai aan je bedrijf. Dit helpt dan weer met het makkelijker maken voor de lezer om contact op te nemen voor eventuele verdere informatie.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.