sterkmerk diensten header beeldmateriaal

Een geanimeerde infographic

Misschien heb je al gelezen wat we op de pagina van infographics hebben uitgelegd? Gelukkig is de boodschap nog steeds voor herhaling vatbaar: Een goed beeld zegt meer dan woorden. En als het beeld beweegt, kan dit nóg meer vertellen.

Als je een stapje extra wilt zetten, is een geanimeerde infographic misschien iets voor jou. Door het inzetten van de juiste grafische vormen en uitbeeldingen, maak je je verhaal een stuk duidelijker. Het helpt je met het overdragen van belangrijke informatie, data en kennis op een beeldende, leuke en inspirerende manier.

Tevens kunnen geanimeerde infographics ook ondersteund worden door passende muziek en eventueel een voice over voor uitleg. Deze worden ook wel uitleganimaties genoemd. 

Om het nog aantrekkelijker en persoonlijker te maken, kan een infographic natuurlijk ook nog eens in jouw eigen huisstijl ontworpen worden. Denk hieraan aan het gebruik van het logo, maar ook de lettertypes en kleuren van de huisstijl van het bedrijf. 

Interesse in een sterke geanimeerde infographic? Neem dan contact met ons op.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.