sterkmerk diensten header beeldmateriaal

Een sterk logo of sterke huisstijl

Bij een goed bedrijf hoort natuurlijk een sterk logo. Het logo is immers een van de eerste dingen waar mensen aan denken als een bedrijf wordt genoemd. Dus als je een startende ondernemer bent, een nieuw bedrijf aan het opstarten bent, of simpelweg een gloednieuw logo zou willen, je bent bij ons altijd aan het juiste adres!

Wil je net iets meer dan alleen een logo? Dan kunnen wij ook een volledige huisstijl verzorgen.

Een Sterkmerk Logo:

Een goed logo met de juiste kleuren, uitstraling en eventuele lettertype(s) zorgen voor het passende gevoel bij een klant. Bij het ontwerpen van een logo is het natuurlijk belangrijk om de wensen mee te nemen, terwijl je ook kijkt naar de look en feel van het bedrijf zelf. Zo komt er altijd een logo naar wens uit, die goed past bij het bedrijf en het juiste gevoel hiervan ook uitstraalt.

Belangrijker dan je denkt!

Het logo is altijd een van de eerste dingen die een (potentiële) klant ziet wanneer deze met jouw bedrijf te maken krijgt. dit logo zie je namelijk, als het goed is, op alle onderdelen van het bedrijf terug. Op de website of webshop, op advertenties, op drukwerk, op facturen, social media, e-mails, etc., etc. Net zoals met reclamedeuntjes, krijgen mensen onbewust een indruk en associatie van het logo en dus indirect ook van het bedrijf.

Meer dan alleen een logo?

Indien je al een logo hebt, of deze door ons hebt laten ontwerpen, kunnen wij deze gebruiken om de huisstijl uit te breiden. Hiervoor zullen we dan rekening houden met de vormen, lettertypes, kleuren en andere elementen van het logo. Zo zorgen wij ervoor dat de huisstijl en het logo één zijn, en deze overal terug kan komen en te herkennen is.

Na het ontwerpen van een huisstijl, kan het ook handig zijn om deze vast te leggen in een zogenaamd brandbook. Met een brandbook bewaar je de identiteit en de huisstijl van het bedrijf. In dit zogenaamdje boek leg je alle belangrijke details van het merk vast en hoe deze gebruikt mogen/moeten worden op alle media uitingen.

Interesse in een sterk logo of misschien wel een volledige huisstijl of een brandbook?
Neem dan contact met ons op!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.